Ballina / LIFESTYLE / Fun / Pak kush e gjen foshnjën në këtë fotografi
In Fabric

Pak kush e gjen foshnjën në këtë fotografi

Foto që mashtron trurin! Tani më interneti është është bërë si mashtrim i trurit, duke paraqitur iluzionet optike.

Kjo fotografi e fundit ka çarkulluar online për disa kohë.

Shikoni fotografinë më poshtë dhe tregoni, a mund ta dalloni foshnjen e fshehur?

Në foto, ju do të shihni një çift duke vështruar në një liqen të qetë.

Duket si një vend i vetmuar, por ata nuk janë vetëm. Nëse ende nuk e keni vërejtur, shikoni fotografin ku është theksuar me vija të kuqe.

Check Also

auto-baba-vanga-predictions1507362287_1507363538-1943139

Çka parashihte Vanga për 17 shekujt e ardhshëm

Baba Vanga parashikoi me sukses zgjedhjen e Presidentit Obama, katastrofën bërthamore të nëndheshme Kursk, sulet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *