Ballina / RAJONI / Paga mesatare në Zagreb afër 1 mijë euro
Zagreb

Paga mesatare në Zagreb afër 1 mijë euro

Paga mesatare në Zagreb për muajin prill ishte 7235 kuna(afër një mijë euro) dhe ishte 5.1 përqind më shumë se në të njëjtin muaj të vitit të kaluar.

Pagat mesatare më të larta në atë muaj kanë marrë të punësuarit në shërbime financiare, përveç sigurimeve dhe fondeve të pensioneve, 11,966 kuna, ndërsa në nxjerrjen e naftës së papërpunuar dhe gazit natyror arriti në 11,259 kuna, njofton Hina.

Pagën mesatare më të madhe se dhjetë mijë kuna e kanë pasur të punësuarit në industrinë farmaceutike, 10 mijë e 772 kuna.

@Fluidi

Provo po ashtu

rama

Rama: Grekët e duan Shqipërinë, shqiptarët e duan Greqinë

Kryeministri shqiptar Edi Rama i ka karakterizuar “historike dhe tradicionale” marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Greqisë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.