fbpx
Behgjet Pacolli

Pacolli: Enver Hasani mori para për të më rrëzuar nga Presidenca

Ministri i Punëve të Jashtme Behgjet Pacolli ka akuzuar përmes rrjetit shoqëror Facebook ish Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasanin.

InfoGlobi ju sjell të plotë postimin e shefit të diplomacisë së Kosovës:

Shpresoj që me përfundimin e procesit hetimor ndaj kryeprokurorit Lumezi, doli në pah e vërteta rreth manisë së ish kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës për të ndërtuar situata të pavërteta, kauza false dhe gënjeshtra.

Edhe në rastin tim ai pati deklaruar që gjoja njerëzit e mi i janë ofruar me para për të vendosur rastin ndryshe.

Rasti sikur ky i Lumezit, më bën të dyshoj se mund të jetë e kundërta, ndoshta ish kryetari i Gjykatës, ka marrë para për të marrë një vendim të tillë skandaloz në rastin tim si president i Kosovës(të cilin gjykatësit e huaj në Gjykatën Kushtetuese e cilësuan si skandaloz dhe absurd).

Ende, ka shumëqka duhet të zbulohet rreth këtij far …

Vërejtje: InfoGlobi ka publikuar postimin e njëshit të fiplomacisë së Kosovë pa ndërhyrje e korrigjime gjuhësore. Pra gabimet gjuhësore nuk janë të redaksisë.

@infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.