jan brathu osce

OSBE përshëndet arrestimin e 19 vjeçarit që dyshohet se vrau të miturin rom

Misioni i OSBE’së në Kosovë ka përshëndetur veprimin e shpejtë të Policisë së Kosovës në identifikimin dhe arrestimin e të dyshuarit në rastin e vrasjes në Fushë Kosovë.

“Reagimi i shpejtë i policisë tregon se komunitetet e cenueshme nuk do të shpërfillen”, ka thënë Shefi i Misionit të OSBE’së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu.

Ditë më parë, një fëmijë i moshës 12 vjeçare u gjet i vdekur në rrugë. Vdekja e të cilit momentalisht po hetohet nga prokuroria pasi familja tregoi se në trupin e pajetë kishte shenja dhune.

Misioni i OSBE-së i shpreh ngushëllimet më të thella familjes së viktimës./infoglobi/e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!