osbe, osce
osbe

OSBE fton Luginën: Votoni me 16 mars

Shefi i misionit të OSBE-së në Serbi, ka vlerësuar sot se siguria dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut është qenësore për pjesëmarrjen e të gjithë qytetarëve të Serbisë në Zgjedhje përfshirë këtu edhe komunitetin e shqiptarve.

“Gjithë qytetarët në Serbi do të duhej të shfrytëzojnë në tërëësi të drejtat e tyre për të votuar në mënyrë që zëri i tyre të ndëgjohen në parlamentin e Serbisë” ka thënë Peter Burkhard.

Ai ka ftuar komunitetin e shqiptarëve në jug të Serbisë që të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme në mënyrë që ti kontribuojë formësimit të ardhmërisë të së gjithë rajonit në rrugë drejt BE-së.

“Do ta inkurajoja secilin shqiptar në jug të sebrisë që të votoj me 16 mars me qëllim që të sigurojë përfaqësimin më të lartë politik në shoqëri dhe përparimin e rajonit të tij” është shprehur mes tjerash numri një i misionit të OSBE-së në Beograd./infoGLOBI/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.