Ballina / LIFESTYLE / Ora në të cilën zgjoheni natën tregon diçka për trupin tuaj

Ora në të cilën zgjoheni natën tregon diçka për trupin tuaj

Nëse zgjoheni pothuajse natën në të njëjtën kohë ose nuk mund të flini, zbuloni shkakun e vërtetë dhe mësoni se çfarë po iu dërgon trupi juaj.

Nëse zgjoheni mes orës 23 dhe orës një pas mesnate

Zgjimi në këtë kohë do të thotë që hani ushqim tepër të rëndë dhe me yndyrë dhe se është koha që të ndryshoni shprehitë e ushqimit.

Nëse zgjoheni mes orës 1 dhe orës 3 pas mesnate

Trupi ju tërheq vëmendjen që të ndryshoni ushqimin dhe të zvogëloni pirjen e alkoolit.

Nëse zgjoheni mes orës 3 dhe 5 para mëngjesit

Nëse zgjoheni midis orës 3 dhe 5, kjo mund të jetë shenjë që mushkëritë janë tepër të ngarkuara me ajër të ndotur apo me zakonet si psh., pirja e duhanit, por edhe me ushqim të rëndë.

Provo po ashtu

Përfitimet nga fiku

Fiku është një prej frutave të shijshme të sezonit veror, por ka edhe shumë vlera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.