Ballina / KURIOZITETE / Ora më 876 diamante
Chopard-210-karat-

Ora më 876 diamante

Janë vendosur hiq më pak se 874 diamante me madhësi dhe ngjyra të ndryshme në orën më të shtrenjtë në botë. Kjo është një „Chopard 201-carat“, çmimi i së cilës është vlerësuar 25 milionë dollarë.

Rol dominues në pamjen e orës kanë 15 karat diamante rozë, diamanti 12 karat blu dhe diamanti 11 karat i bardhë. Pesha e përgjithshme e diamanteve të orës, siç tregon edhe emri, është 201 karat.

Në përgatitjen e orës “Chopard 201-karat” janë përdorur diamante të bardhë dhe të verdhë ari. Ora ka disa diamante në formë zemre.

@Fluidi

Provo po ashtu

alaske nata polare

Nata polare në Utqiagvik, dita kthehet më 23 janar

Netët e dimrit po vijnë dhe do të jenë këtu për një kohë, që do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.