Ballina / Shëndet & Fitnes / Optimistët jetojnë me gjatë

Optimistët jetojnë me gjatë

Të qeshurit të zgjatë jetën, kështu thonë terapeutët, madje ata thonë se optimistët jetojnë me gjatë dhe janë me të suksesshëm në jetë, sesa pesimistët.

E qeshura ju relakson, qetëson, dhe ju bënë të jeni çdo herë në lëvizje, madje një studim i fundit ka shkruar se e qeshura mund të ju ndihmojë edhe në humbjen e peshës.

Harroni çdo të keqe, dhe jetojeni jetën e lumtur, dhe qeshuni sa me shumë.

\InfoGlobi\R.SHALA\