Ballina / OP./INTERVISTA (page 9)

OP./INTERVISTA

Kush janë padronët e rinj të teknologjisë

Kush janë padronët e rinj të teknologjisë

Të humburit janë europianët: ndërsa Kina dhe Shtetet e Bashkuara mbështesin kompanitë e tyre, Europa humbet xhevahiret e saj. kompanitë robotike gjermane dhe italiane u janë shitur kinezëve. Shkruan: Evgeny Morozov E ardhmja e teknologjisë është e ardhmja e e financuesve të saj. Dhe financuesit kanë ndryshuar. Fillimisht qenë ushtarakët, më …

Lexo më shumë