Ballina / OP./INTERVISTA (page 8)

OP./INTERVISTA

Kush ishte Jammal Khashoggi dhe çka dihet për zhdukjen dhe vrasjen e tij?

Jammal Khashoggi

Një gazetar saudit vdiq dhe autoritetet turke besojnë se ai është vrarë brenda Ambasadës së Arabisë Saudite në Stamboll. Qeveria saudite tha të premten se Jamal Khashoggi vdiq gjatë një grindje në konsullatë. Njoftimi erdhi afër tre javë pas zhdukjes misterioze të Khashoggit. Gazetari 59 vjeçar hyri në konsullatë më …

Lexo më shumë

Pse vetëvriten njerëzit

Pse vetëvriten njerëzit

Ashtu si shumica e sjelljeve njerëzore, vetëvrasja është një veprim shumëfunksional. Ekspozimi i variablave më të fuqishëm parashikues është i vështirë, veçanërisht për shkak se gjendje të tilla konjitive të brendshme, mund të mos jenë të arritshme edhe tek personi që i përjeton ato. Shkruan: MICHAEL SHERMER Robin Uilliams (63), …

Lexo më shumë