OP./INTERVISTA

Krasniqi: Profiterët nuk bën ta ndërtojnë xhaminë në hapësirë universitare

jakup krasniqi

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovës, Jakup Krasniqi, ka reaguar ndaj planit të Selim Pacollit që në hapësirën e Universitetit të Prishtinës do të ndërtohet një xhami me 20 kupola. InfoGlobi ju sjell të plotë reagimi i plotë i Krasniqit: Në Kompleksin Universitar të Prishtinës nuk duhet lënë …

Lexo më shumë

The Hill Times : Presidenti i Kosovës të flas për vlera të përbashkëta është fyerje

Në një editorial të shkruar nga redaktori i revistës “Esprit De Corps”, Scott Taylor, të publikuar në gazetën kanadeze “The Hill Times”, theksohej se “Hashim Thaçi është një kriminel dhe bandit”, teksa autori reagonte ndaj komenteve të Thaçit ku akuzonte Rusinë për “lajme të rrejshme dhe sulm” ndaj Kanadasë. Disa …

Lexo më shumë