Ballina / OP./INTERVISTA (page 60)

OP./INTERVISTA

McAllister: Për Kosovë e Serbi -marrëveshje të detyrueshme ligjore

David McAllister

David McAllister për kushtet të cilat Serbia duhet t’i plotësojë në procesin e integrimit në Bashkimin Evropian. Diskutimi për Kosovën një nga parakushtet kryesore për Serbinë. DW: Ju keni vizituar Serbinë dhjetë ditë më parë, dhe tani ktheheni përsëri. A tregon për diçka specifike ky aktivitet i shpeshtë? David McAllister: Që …

Lexo më shumë

Osmani: Mundësi e artë për zgjidhjen e problemit të emrit

Zëvendëskryeministri maqedonas për Çështjet Evropiane, Bujar Osmani vizitoi të mërkurën Berlinin. Forcimi i marrëdhënieve mes Maqedonisë e Gjermanisë e integrimi evropian i vendit ishin në fokus të bisedimeve. DW: Z. Osmani, para vizitës suaj në Berlin ju njoftuat se kjo është një shenjë për përshpejtimin e procesit të integrimit të …

Lexo më shumë