fbpx

OP./INTERVISTA

Koment i FAZ: Realizmi i ri

faz

Ministri i Jashtëm gjerman, Heiko Maas dëshiron dialog me Rusinë. Ndërkohë në Ministrinë e Jashtme kanë një qendrim më realist ndaj synimeve të Rusisë. Është e drejtë, kur ministri i Jashtëm Maas dëshiron të përpiqet edhe më tej për një dialog me Rusinë. Tema për të diskutuar do të kishte …

Lexo më shumë

A do ta godasë SHBA-ja Sirinë?

femijet siria

Nuk shoh ndonjë rezultat konkret nga këto goditje, përveç vuajtjeve të popullit të shkretë të cilët do të përjetojnë viktima, të plagosur dhe zhurmat e armatimit të ri. Shkruan: MUHAMED JUSUFI Ndërsa këtë mundësi (sikur rusëve ashtu edhe amerikanëve) ua kanë dhënë regjimet e fëlliqura arabe të cilët kanë pranuar …

Lexo më shumë