fbpx

OP./INTERVISTA

Rreth Hetem Ramadanit

Pra, paraqitja e tij kohëve të fundit në media si mesie, shpëtimtar i njerëzimit dhe shërues i të gjitha sëmundjeve në të cilat mjekësia konvencionale (e pranuar dhe praktikuar botërisht) ka dështuar, është absurd dhe i pa pranuar. Mjekësia e vjetër Indiane nga periudha e Vedës (Ayuorveda medicine), mjekësia e …

Lexo më shumë

Freedom House: Evropa Qendrore dhe Lindore përballë “iliberalizmit”

Sulmet ndaj partive opozitare, medias dhe organizatave të shoqërisë civile po bëhen normë në Evropën Qendrore dhe Lindore, ndërsa përhapja e polikës joliberale saboton themelet dhe perspektivën për demokraci, sipas raportit të përvitshëm të organizatës Freedom House, “Vendet në Tranzicion” që përqendrohet tek demokracia në Evropën Qendrore dhe Lindore, Ballkan …

Lexo më shumë