OP./INTERVISTA

Mosmarrëveshja Kosovë-Serbi gëzon vëmendje të nivelit të lartë amerikan

katedralja prishtine

Ndërsa Uashingtoni është i përqendruar tek tensionet me Iranin dhe gjyqin për shkarkimin e mundshëm të Presidentit Donald Trump, dy zyrtarë të lartë të administratës amerikane, kanë bërë përpjekje këtë javë në Evropë dhe Ballkanin Perëndimor, për përparim në drejtim të zgjidhjes së një çështjeje jo shumë të njohur për …

Lexo më shumë

Palmer: Procesi zgjedhor ishte jashtëzakonisht i suksesshëm. Presim që Kurti të jetë partner i mirë

mathew palmer

Përfaqësuesi i posaçëm i Departamentit të Shtetit për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer, në një intervistë për Radion Evropa e Lirë thotë se mundësitë e reja ekonomike dhe investimet e huaja në Kosovë dhe Serbi, mund ta bëjnë më të lehtë arritjen e një marrëveshjeje përfundimtare ndërmjet dy vendeve. Ai shtoi …

Lexo më shumë