Ballina / OP./INTERVISTA (page 21)

OP./INTERVISTA

Myslimanët dhe urrejtja kundër hebrenjve: E re apo e vjetër?

kapela hebreje

Politologu David Ranan ka polarizuar me tezat e tij për antisemitizmin mysliman. Në intervistë me Deutsche Wellen ai kërkon një qëndrim më të diferencuar ndaj qëndrimeve antisemitiste në Europë dhe Lindjen e Mesme. Shkruan: Stephanie Höppner Mobing kundër nxënësve hebrenj, sulm kundër një personi me kipa në Berlin, dy reperë …

Lexo më shumë

Alon Ben-Meir: Udhëheqësit shqiptarë duhet të distancohen nga Turqia

Alon Ben-Meir, Profesor në Universitetin e Nju Jorkut

Një profesor i Universitetit të Nju Jorkut, paralajmëron Shqipërinë dhe Kosovën për rrezikun e ndikimit turk dhe thotë se është e qartë se objektivi i Recep Tayyip Erdoganit është të zgjerojë kontrollin e tij në Ballkan. Alon Ben-Meir, një studiues në Qendrën për Çështje Globale të këtij Universitetit tha në …

Lexo më shumë