fbpx

OP./INTERVISTA

Bieber – I pari në Evropë Mali i Zi, e Serbia vetëm nëse njeh Kosovën

florian bieber

Në intervistën e dhënë Info Globit, Florian Bieber politikolog dhe ligjërues në ‘Studimet e Evropës Juglindore’ të Universitetit të Gracit, Austri, fletë për aktualitetin dhe të ardhmen e vendeve ballkanike në kontekstin e integrimeve evropiane. Sipas Bieber, sa i përketë integrimit në BE, duket se Mali i Zi mund të …

Lexo më shumë