OP./INTERVISTA

Ian Cliff: Çështjet duhet shtruar në tryezë, kjo është zgjidhja

IAN CLIFF, INFOGLOBI, INTERVISTE

Në intervistën ekskluzive dhënë Agjencisë së Lajmeve Info Globi, Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cameron Cliff, flet për dialogun teknik, sqaron dialogun politik, shpjegon pikëpamjet për Jarinjë e Bërnjakë, pastaj ndalet në çështjen e investimeve, Raportin e Progresit, Planin e Ahtisarit dhe në çështje tjera me interes …

Lexo më shumë

Bieber – I pari në Evropë Mali i Zi, e Serbia vetëm nëse njeh Kosovën

florian bieber

Në intervistën e dhënë Info Globit, Florian Bieber politikolog dhe ligjërues në ‘Studimet e Evropës Juglindore’ të Universitetit të Gracit, Austri, fletë për aktualitetin dhe të ardhmen e vendeve ballkanike në kontekstin e integrimeve evropiane. Sipas Bieber, sa i përketë integrimit në BE, duket se Mali i Zi mund të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!