OP./INTERVISTA

Sociologjia sot

Entela Binjaku

“Literatura që ne përdorim, studimet me të cilat këshillohemi, studimet që kryejmë apo dhe publikimet tona na kanë afruar gjithmonë e më pranë mendimit sociologjik bashkëkohor, por edhe ballafaqimi me to sot është më i matshëm dhe lehtësisht i vlerësueshëm” kështu shprehet në një intervistë për “Pafokus”, sociologia Entela Binjaku.  …

Lexo më shumë

Flet Kryetari Lexhendar, Visar Arifaj

visar arifaj

Me moton “tenderët dhe punësimi, së pari për mua, pastaj për familjarët e nënkryetarët. Në fund edhe për popullin” radhët e Partisë së Fortë po shtohen dita ditës. Jozyrtarisht disa nga nënkryetarët kanë deklaruar për Info Globin se ‘pushtetarët kanë tallur me vite qytetarin e Kosovës’ dhe se tani është koha që qytetari …

Lexo më shumë