OP./INTERVISTA

(Mos) Votimi i Gjykatës Speciale, dhe padia për gjendocid ndaj Serbisë

Shkruan: Fehmi Rama Kuvendi i Kosovës gjendet para një sfide të madhe, asaj të votimit të Gjykatës Speciale. Disa deputet shqiptar janë ngurtësuar me qëndrimet e tyre kundër këtij votimi, sipas tyre është i panevojshëm delegimi i kompetencave gjygjësore në instanca ndërkombëtare të cilat mund të prodhojnë të ashtuquajturën Gjykatë …

Lexo më shumë

Kohë paradoksesh

Shkruan: Kushtrim Gashi Jetojmë në një kohë ku në emër të moralit flasin të pamoralshmit; Ku të pa punët e të varfëritë mbushin kafiterit; Ku të diplomuarit janë të papunë, ndërsa ata pa diploma punojnë; Ku kemi shumë Universitete e shumë pak dije; Ku politikanet e korruptuar flasin kundër korrupsionit; Ku …

Lexo më shumë