OP./INTERVISTA

Vendi i shqiponjave

Shkruan : Anna Howis Dashuria ime ndaj Shqipërisë ka filluar diku para një viti, kur për herë të parë kisha të bëja me këtë vend. Për historinë e këtij vendi, kam lexuar mjaftë ,por sot nuk do të shkruaj për këtë Kam dëshirë të shprehë opinionin tim, si dhe përshtypjet …

Lexo më shumë

Menaxhimi i cilësisë

Çdo ditë e më tepër konsumatorët bëhen më të sofistikuar, më të informuar dhe pritjet e tyre rriten, prandaj mënyra e vetme që një biznes të mbijetojë dhe prosperojë është duke ju përkushtuar cilësisë. Çdo ditë e më tepër konsumatorët bëhen më të sofistikuar, më të informuar dhe pritjet e …

Lexo më shumë