Ballina / OP./INTERVISTA (page 149)

OP./INTERVISTA

Çka është protesta?

Shkruan: Jakup Krasniqi Disa njerëz, në mesin e tyre edhe intelektual tek ne, janë shumë interesant! Ose nuk duan ose nuk dëshirojnë të dinë se çka është Protesta?! Për të sqaruar këtë, më duhet të kthehem për një moment për disa dekada prapa. Këtë do ta bëjë krejt telegrafisht. Kur …

Lexo më shumë

Rashiti: E përbashkëta e krizave – edhe shteti i dobët

naim rashiti

Intervistoi: Evliana BERANI Në intervistën për Info Globin, analisti kosovar, Naim Rashiti, flet për protestat, shkarkimin e Jabllanoviqit, migrimin, luftën kundër ekstremizmave, marrëdhënjet fqinjësore të Kosovës, liberalizimin e regjimit të vizave, integrimet europiane, fyerjet si pjesë e diskursit të përditshëm publik dhe për gjërat tjera relevante e aktuale në Kosovë. Naim Rashiti …

Lexo më shumë