OP./INTERVISTA

Industria e Golit!

Artan Fuga Futbolli është projekti i dëshirës për ta mundur tjetrin në jetën reale, jetë e zbutur dhe e kontrolluar fatmirësisht nga agjenci të ndryshme shtetrore, edukative, etj. Por, sot një ndeshje e mirë, që tërheq interes, nuk bëhet fare për tifozët e gjorë që janë në shkallët e stadiumit. …

Lexo më shumë

Besimi: Dialogu politik duhet t'i jap mundësi interesave të vendit

Vetë procesi i dialogut politik duhet të minimizojë interesat individuale apo ato grupore të cilat dëmtojnë interesat e përgjithshme të vendit”, thotë në një intervistë për REL, Fatmir Besimi, zëvendëskryeministër i Maqedonisë për integrime evropiane. Radio Evropa e Lirë: Në prag të raportit të progresit të Komisionit Evropian për Maqedoninë, …

Lexo më shumë

Zhbllokimi i Kuvendit, opozitë fuqia politike është vota e popullit mjaft më me sherre në Kuvend

Shkruan: Fehmi Rama, politikolog Përveç demokracisë parlamentare alternativë tjetër nuk ka. Kuvendi i Republikës së Kosovës po përjeton zhvillime të cilat më parë nuk ishin të njohura për këtë institucion,seanca plenare e së enjtes ishte më dramatikja në 15 vitet e pasluftës në Kosovë. Vërshëllima e filikaqëve dhe hedhja e …

Lexo më shumë