Ballina / OP./INTERVISTA (page 145)

OP./INTERVISTA

Sociologjia sot

Entela Binjaku

“Literatura që ne përdorim, studimet me të cilat këshillohemi, studimet që kryejmë apo dhe publikimet tona na kanë afruar gjithmonë e më pranë mendimit sociologjik bashkëkohor, por edhe ballafaqimi me to sot është më i matshëm dhe lehtësisht i vlerësueshëm” kështu shprehet në një intervistë për “Pafokus”, sociologia Entela Binjaku.  …

Lexo më shumë

90%e bizneseve funksionojnë për të larë kredi

Kryetari i Odës Ekonomike Kosovare, Safet Gërxhaliu beson se  pjesa dërmues e sektorit privat sot është e varur prej bankave sepse të gjithë pothuajse janë të zhytur në kredi të ndryshme. Për më tepër, lexojeni intervistën e Gërxhaliut, dhënë për agjencinë e lajmeve, InfoGlobi. Sa biznese janë të antarësuara në këtë …

Lexo më shumë