Ballina / OP./INTERVISTA (page 142)

OP./INTERVISTA

90%e bizneseve funksionojnë për të larë kredi

Kryetari i Odës Ekonomike Kosovare, Safet Gërxhaliu beson se  pjesa dërmues e sektorit privat sot është e varur prej bankave sepse të gjithë pothuajse janë të zhytur në kredi të ndryshme. Për më tepër, lexojeni intervistën e Gërxhaliut, dhënë për agjencinë e lajmeve, InfoGlobi. Sa biznese janë të antarësuara në këtë …

Lexo më shumë

This is what Kosovo and Serbia agreed about (Document)

infoGLOBI have the document that is believed to be signed betweek Kosovo and Serbia today in Brusselss. There will be an Association/Community of Serb majority municipalities in Kosovo. Membership will be open to any other municipality provided the members are in agreement. The Community/Association will be created by statute. Its dissolution shall …

Lexo më shumë

Ju flet Fisi…

prishtina, newborn,fisnik ismaili

Në intervistën dhënë Info Globit, Fisnik Ismaili aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje dhe themeluesi e Drejtori Kreativ i ‘Ogilvy | Karrota’ në Kosovë, flet për pikëpamjet e tij personale lidhur me zhvillimet politike dhe ekonomike në vend. Ismaili ka mbi 17 vjet përvojë pune, shtatë prej të cilave ka punuar për …

Lexo më shumë