OP./INTERVISTA

Wese: Jo një Europë me binar kufiri!

Europa nuk ka mendim strategjik të zhvilluar

Gjashtё vende europiane kanё rivendosur ndёrkohё kontrolle nё pika tё caktuara kufitare me vendet fqinjё. Kjo pengon ekonominё dhe ve nё pikёpyetje jo vetёm tё ardhmen e marrёveshjes Shengen, mendon Barbara Wesel. Ata qё qarkullojnё rregullisht pёrmes urёs Öresund mes Malmoes nё Suedi dhe kryeqytetit danez Kopenhagёs i indinjon pamasё …

Lexo më shumë