OP./INTERVISTA

Letra e Albin Kurtit nga burgu

Shkruan: Albin Kurti Në Kuvendin e Serbisë, përveç dy deputetëve shqiptarë atje, nuk kishte asnjë deputet që ishte për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO. Po ashtu, asnjë ministër a zëvendësministër në Qeverinë e Serbisë nuk ishte për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO. Në anën tjetër, në Kuvendin e Kosovës, shumica …

Lexo më shumë

Ja kush na shpëton nga ISIS-i

Shkruan: Ingo Mannteufel Nëse e kupton drejtë një koalicion i përbashkët me Rusinë kundër IS ka kuptim, mendon Ingo Mannteufel. Një koalicion me Rusinë në luftë kundër të ashtuquajturit Shteti Islamik e kërkon koha. Presidentët e Francës dhe SHBA-së, Hollande dhe Obama, duket se po mendojnë në këtë drejtim. Gjermania …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!