OP./INTERVISTA

Lideri dhe lidershipi

Shkruan: Fehmi Rama Situatat nuk krijojnë lider por ato i identifikojnë të tillët, suksesi në kombinimin e strategjisë me karakterin formon lider. Trajnime të mira, mendime brilante analitike, grumbull të madh idesh, nuk janë faktor determinues për tu bërë lider, sa do që e formësojnë në rrafshin intelektual. Politika është …

Lexo më shumë