Ballina / Galeria / Oaza e mrrekullueshme e shkretëtirës

Oaza e mrrekullueshme e shkretëtirës

Pishina natyrale Hamilton gjendet në zemër të shkretëtirës në teksas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në afërsi të qytetit Austin.

Pishina është formuar nga një burim natyror dhe është e rrethuar nga gurë gëlqeror.

Në ditët e nxehta të verës ky oaz popullohet nga turistë të shumtë.

Gjithashtu atje ka dhe një ujvarë 15 metra të lartë që e bën këtë vend të ketë një bukuri të jashtëzakonshme.

Provo po ashtu

universi

Shkencëtarët: Ja ku ka jetë aliene

Jeta mund të jetë duke lulëzuar në një numër botësh oqeanike në sistemin tonë diellor. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.