fbpx

Nxënësi thotë se jeton në shtëpi terroristësh, ja çfarë i ndodh

Shqiptimi i gabuar i një fjale nga një djalë i ri mysliman i cili shkroi se jetonte në një shtëpi terroristësh, bëri që policia menjëherë të fillojë hetimin.

Djali 10 vjeçar i shkollës fillore, tentoi të shkruante se jetonte në një verandë.

Ky gabim i tij u bë gjatë mësimit të gjuhës angleze në klasë, ku më pas intervenoi policia dhe e morën atë në pyetje, shkruan TheMirror.

Po ashtu policia kontrolloi edhe llaptopin e familjes së tij.

Që nga qershori, mësuesit janë të obliguar që të raportojnë çfarëdo sjellje ekstreme tek autoritetet. Familja e djalit thanë se janë shokuar nga ky rast.

Kushëriri i tij, tha se fakti që ai e shqiptoi gabimisht një fjalë dhe filloi hetimi nga policia është një gjë qesharake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.