Ballina / LIFESTYLE / Fun / Numri i fundit të vitit të lindjes tuaj, ju thotë çka ju pret
viti i lindjes

Numri i fundit të vitit të lindjes tuaj, ju thotë çka ju pret

Zgjidhni shifrën e fundit të vitit të lindjes dhe gjeni elementin tuaj.

Ja një shembull konkret: Nëse viti juaj i lindjes është 1987, ju duhet të zgjidhni numrin 7. E ky është elementi i zjarrit.

Metal (0-1)
Ju keni forcën e karakterit dhe elasticitetit. Urime! Këta njerëz janë të pavarur dhe mjaft të rezervuar, pasi ata janë të gatshëm të veprojnë sipas marrëveshjes së tyre. Madje ata kërkojnë të jetojnë në harmoni dhe dashuri.
Hmmm! Njerëzit e Metalit e dinë saktësisht se çfarë duan, dhe ata do të bëjnë gjithçka për të arritur qëllimet e deklaruara. Kurse disavantazhet e tyre janë dëshira për pushtet, mallra luksoze dhe shumë para. Ata janë të palëkundur dhe pa falje për gabimet.
Uji (2-3)
A e dini? Përfaqësuesit e elementit të ujit posedojnë cilësi të tilla si mirësia, hijeshia dhe dhembshuria për njerëzit. Madje ata kanë një imagjinatë dhe kreativitet të madh, dhe kjo është ajo që i bën ata të suksesshëm në profesionet që lidhen me artin. Hmmm! Këta njerëz kanë një intuitë shumë të zhvilluar dhe ata janë shumë të orientuar në detaje.

Druri (4-5)

Kurse përfaqësuesit e elementit të drurit kanë vetëbesim dhe janë të zellshëm. Madje ata kanë dëshirën për risi, për përvoja të reja dhe ata ëndërrojnë të eksplorojnë botën rreth tyre me vendet e saj të çuditshme dhe enigmat. Kurrë nuk sillen në mënyrë egoiste dhe narciste.

Zjarri (6-7)

Ah! Përfaqësuesit e elementit të Zjarrit janë aventurierë të vërtetë, pasi ata ëndërrojnë të marrin një udhëtim në mbarë botën. Kanë një zakon të hyjnë në gjëra shumë shpejt. Po ashtu personat e elementit të zjarrit janë simpatik dhe spontan. Dinë se si të tërheqin njerëzit.

Toka (8-9)

A e dini? Përfaqësuesit e elementit të tokës janë të besueshëm dhe ambiciozë. Keta e konsiderojnë me kujdes çdo gjë të vetme, dhe ata kurrë nuk bëjnë gjëra të çmendura. Personat e Tokës e duan disiplinën dhe rendin, kështu që ata gjithmonë jetojnë në orarin e tyre. E panjohur është frika e tyre më e madhe.
A e gjetet veten?

Provo po ashtu

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

Le ta pranojmë, të jesh pronar biznesi është e vështirë. Ju nuk do të fitoni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.