Nuk u mbyllet zinxhiri: Ja një zgjidhje gjeniale si ta rregulloi (VIDEO)

Kjo video e shkurtër është shikuar mbi 11 milionë herë, dhe atë jo pa arsye.

Nëse keni zinxhir i cili nuk do të mbyllet apo nuk bën si duhet, mund ta rregulloni vetë me disa veprime.

E tëra që ju duhet është të keni dara të mprehta me të cilët lehtësisht do ta zhtypni zinxhirin ashtu siç tregohet në video – dhe më nuk do të hapet, por do të mund ta mbyllni në mënyrë normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.