Ballina / KURIOZITETE / Nuk keni vend për parkim? Ja zgjidhja (VIDEO)

Nuk keni vend për parkim? Ja zgjidhja (VIDEO)

Keni probleme për parkimin e automobilit? Ja si e kanë zgjidhur problemin në Kinë.

Ky parking futurist është paraqitur në Kinë, dhe fjala është për disa lloje ashensorësh, të vënë nën dysheme në pjerrtësinë prej 30 shkallësh, në të cilat vëhet automobili, i cili pastaj ngrihet.

Provo po ashtu

prishtina cnn

CNN rekomandon Prishtinën në mesin e qyteteve fascinuese që duhet vizituar

Në sezonën turistike dhe me numrin e madh të turistëve që përballen disa qytete, CNN ka zgjedhur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.