Nuk keni maskë për koronavirusin? Ja si ta bëni vetë një të tillë

Ndërsa koronavirusi përhapet jo vetëm në Kinë por në të gjithë botën, paniku rritet dhe maska zhduken.

Kjo është arsyeja pse njerëzit po kërkojnë që të gjejnë një zgjidhje alternative.

Këtu ju sjellim një video të shkurtër se si të bëni një maskë në vetëm tre sekonda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.