Ballina / KOSOVA / Nuk kalon në votim të parë projektligji për Buxhetin 2018
Kuvendi

Nuk kalon në votim të parë projektligji për Buxhetin 2018

Pas një debati dy ditësh nga ana e deputetëve projektbuxheti është hedhur në votim por që nuk ka marrë votat e mjaftueshme.

Nga 60 deputetë sa ishin të pranishëm, 58 kanë votuar pro, 1 kundër dhe 1 abstenim.

Deputetët e opozitës nuk kanë marrë pjesë në votim.

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli, ka thënë se këtë pikë do ta hedhë sërish në votim gjatë kësaj seance.

Tani deputetët po debatojnë për pikat e tjera të rendit të ditës.

@Fluidi

Provo po ashtu

ushtria

Kosova bëhet me Ministri të Mbrojtjes dhe me ushtri

Kuvendi i Kosovës ka miratuar përfundimisht tri ligjet, me të cilat mundësohet transformimi i Forcës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.