Ballina / LIFESTYLE / Nuk është pamja: Ky tip gruaje i bën meshkujt të dashurohen në të

Nuk është pamja: Ky tip gruaje i bën meshkujt të dashurohen në të

Ka një tip gruaje që i bën të gjithë njerëzit të bien në dashuri me të. E vendosur, e pavarur, me një respekt të madh për veten, inteligjente dhe karakter të fortë, kjo është mënyra në të cilën gratë ndikojnë tek burrat sot, sipas studimit nga Universiteti Bradley në Illinois.

Sipas këtij studimi, bazuar në 35 mijë burra nga 57 vende në botë, një karakter i fortë do t’u jepte shumë grave një pushtet të madh të tërheqjes seksuale, pasi që projektohet një imazh i komandimit.

Për më tepër, ato janë gra me një personalitet interesant dhe të respektueshëm, që me siguri tërheq vëmendjen.

Por … si janë saktësisht këto gra?

Karakteristikat e këtij lloji të grave janë: karakter i fortë, një respekt i madh për veten e tyre, nuk e ulin vigjilencën ndaj askujt dhe asgjëje, dijnë se çfarë ata duan, nuk e vrasin mendjen për atë që mendojnë të tjerë dhe janë shumë të forta.

Për më tepër, gjithmonë ka qenë e ditur se burrat bien në dashuri me këtë lloj gruaje, sepse këto gra gjithmonë do të kenë diçka për të fshehur dhe se prekja misterioze i tërheq shumë.

Provo po ashtu

Si t’i ruajmë sytë nga përdorimi i tepërt i kompjuterit ?

Epoka moderne ka zhvilluar një varësi nga kompjuterët, telefonat mobilë dhe video-lojërat. Kompjuterët sigurisht që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.