Nuk është milioner, por ka një nga punët më atraktive

Aleks Shanon, një londinez që jeton në Los Anxhelos, ndoshta ka një nga punët më të bukura.

Edhe pse nuk është milioner (të paktën deri tani), ai jeton si i tillë dhe madje paguhet.

Shnon shkon të flejë nëpër hotele luksoze, që të bëjë një vlerësim të shërbimit të produkteve të tyre më cilësore, transmeton TCH.

Ai thotë se vetëm nga kjo punë ka fituar rreth 55 mijë dollarë për një vit e gjysmë, dhe hotelet i kanë ofruar shërbimin maksimal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.