Ballina / BOTA / Normalizohet gjendja me energjinë në Manhattan
nju jork, new york

Normalizohet gjendja me energjinë në Manhattan

Gjendja me ndërprerjen e energjisë elektrike nëManhattan të New York-ut më në fund u normalizua.

Energjia ishte ndërprerë në orën 19 për shkak të një zjarri në trasferuesit e saj, kurse problemi është zgjidhur ashtu siç u premtua, pak pas mesnatës të së shtunës.

Sipas kompania “Con Edison” mbi 72 mijë konsumatorë dhe biznese kishin mbetur pa energji elektrike.

Ndërprerja e energjisë bëri që artistët të linin skenën në Broadëay dhe të interpretonin në bulevardin e mbushur me njerëz. Koncerti i artistes Jennifer Lopez në Madison Square Garden sapo kishte filluar kur u ndërpre energjia dhe u anulua pas vetëm katër këngësh.

Lexo: Ndërprerje masive të energjisë elektrike në Nju Jork

Siptali, disa linja të metrosë qarku Linkoln e pjesë të tjera përfshirë edhe sheshin Time, kanë vënë për disa orë rresht në funksion gjeneratorët. / infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!