Nora Istrefi bëhet pjesë e koncerteve të fushatës së partisë së Ali Ahmetit

Lideri i BDI-së ditën e fushatës do ta fillojë dhe përfundojë në Çair të Shkupit.
BDI dhe lideri Ali Ahmeti ditën e fushatës do ta fillojnë dhe përfundojnë në Çair të Shkupit.

Në agjendën e ngjeshur, janë paraparë takime direkte me qytetarë, studentë dhe grupe të tjera interesi në bastionin e BDI-së, Çair, shkruan zhurnal.

Tubim qendror në të cilin para çairasve do të drejtohet Ahmeti, janë paraparë edhe një sërë aktivitetesh kulturore artistike ku e ftuar speciale është Nora Istrefi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.