Njihuni me vendin më ateist në botë

Edhe pse është një nga vendet më mirëqenien më të lartë në botë, norvegjezët janë sërish skeptikë për sa i përket besimit në zot.

Norvegjia është vendi më ateist në Europë. Rreth 60% e të anketuarve thanë se nuk besonin në Zot. Në këtë shtet njerëzit të mirat materiale ja atribuojnë punës së njeriut dhe nuk besojnë n mrekulli hyjnore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.