simfonia e deteve

Njihuni me `Simfoninë e Oqeaneve` , anijen më të madhe

Anija e Royal Caribbean International është 362 metra e gjatë dhe mirëpret 5.550 persona brenda.

Simfonia është anija e 25-të Karaibe, dhe e para që ka një ‘Suite Ultimate Family’, e cila është rezervuar për 65,000 paund këtë Krishtlindje.

Gjithashtu ka një rrëshqitëse 30 metra të gjatë, ku njerëzit mund ta përdorin sa herë të duan. Ekzistojnë dhe aktivitete tjera argëtuese për të gjithë personat që zgjedhin të kalojnë një fundjavë të këndshme.

Për herë të parë në një anije ekziston suita familjare ku mund të qëndrojnë 8 persona. Ka filluar udhëtimet e para në prill të 2018 dhe është projektuar për të bërë udhëtime në Europe.

Një qytet i vërtetë lundrues që përmban më shumë se 66 000 metra katrorë hapësirë në restorante dhe argëtim, ku është dhe një “Central Park”, ashtu si në Nju Jork, i pajisur me 12 000 lloje bimësh.

somfonia

simfonia e deteve

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.