Njerëzit dhe "lufta" me gjumin!

Fuqia e gjumit është e pamatshme, nganjëherë është e pamundur t’i rezistosh.

Gjumi mund t’na zë në vende publike, në punë, në shkollë, në metro, në aeroport, në autobus, në ndeshje sportive… e këto situata nuk kalojnë pa u vërejtur nga kureshtarët – të cilët memzi presin t’i fotografojnë ato dhe t’i postojnë në internet.

Infoglobi ju sjelll një galeri të realizuar në pjesë të ndryshme të botës, ku dëshmohet për mrekulli “lufta” e përhershme e njeriut me gjumin.

gjumi gjumashi 00001gjumi gjumashi 00002gjumi gjumashi 00003gjumi gjumashi 00004gjumi gjumashi 00005gjumi gjumashi 00006gjumi gjumashi 00007gjumi gjumashi 00008gjumi gjumashi 00009gjumi gjumashi 00010gjumi gjumashi 00011gjumi gjumashi 00012gjumi gjumashi 00013gjumi gjumashi 00014gjumi gjumashi 00015gjumi gjumashi 00016gjumi gjumashi 00017gjumi gjumashi 00018gjumi gjumashi 00019gjumi gjumashi 00020gjumi gjumashi 00021gjumi gjumashi 00022gjumi gjumashi 00023gjumi gjumashi 00024gjumi gjumashi 00025gjumi gjumashi 00026gjumi gjumashi 00027gjumi gjumashi 00028gjumi gjumashi 00029gjumi gjumashi 00030gjumi gjumashi 00031gjumi gjumashi 00032gjumi gjumashi 00033gjumi gjumashi 00034gjumi gjumashi 00035

Infoglobi/A.Sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.