Ballina / LIFESTYLE / Fun / Njerëz po aq sa pula!
delfin

Njerëz po aq sa pula!

A e dini se?

Shuplakat e dorës suaj dhe pjesa e poshtme e këmbëve kurr nuk kanë qime e as nuk mund të marrin ngjyrë nga dielli.

Delfinët mund të notojnë dhe flejnë në të njejtën kohë. Ata flejnë me një sy të hapur.

Zgavrrat e hundës nuk kanë erë të njejtë.

Nostrili i djathtë ka erë më të këndshme se i majti.

Fjalia shah mat rrjedh nga gjuha e persisë dhe në përkthim do të thotë Mbreti ka vdekur.

Në Udhëtimet e Guliverit autori Jonathan Sëift i përshkruan dy hëna të marsit, hënën Phobos dhe Deimos duke e qëlluar madhësinë e tyre të sakt dhe shpejtësinë e rotacionit. Ky e bëri këtë përshkrim 100 vjet para zbulimit të marsit.

Në botë ka po aq pula sa ka njerëz, pra mbi 7 miliardë.

Nëse i peshoni elektronet që përdoren për të gjitha informatat ekzistuese në internet do të bindeni se ato peshojnë më pak se një vez e pulës./infoGLOBI/

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.