aeroporti koncept londer

Një propozim për aeroportin e Londrës

Komapania e njohur e dizajnit dhe arkitekturës Gensler doli me propozimin e saj se si do duhej të duket aeroporti i së ardhmes në Londër.

Aeroporti sipas kësaj kompanie i tëri do të shtrihet në ujë dhe atë në lumin Temza.

Të gjitha terminalet e aeroportit do të lidhen mes vete përmes tuneleve nën ujore dhe sipas gjitha gjasave ato do të kenë qelq transparent që do t’i mundësoj pasagjerëve që të shijojnë edhe botën nën ujore.

Gensler deri tash ka sfiduar shumë herë konceptet tradicionale të arkitekturës.

Shikone këtë propozim të sajin të ri dhe gjykoni vet./infoGLOBI/v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.