Ballina / Fashion/Beauty / Një maskë e mirë për lëkurë të yndyrshme
maska

Një maskë e mirë për lëkurë të yndyrshme

Maskat po përdoren gjithmonë e më shumë nga shumica e femrave, e ndarja e tyre në bazë të llojit të lëkurës i ka dhënë një avantazh të madh përdorimi.

Ashtu sikurse dihet, masat e realizuara në shtëpi janë më të preferueshme se ato të fabrikës, të cilat shpesh përmbajnë kimikate. Çfarë përdorni gjatë natës është më e rëndësishmja ndër të tjerat, për aq kohë sa zgjimi meriton një lëkurë të shkëlqyeshme e të freskët, shkruan Bordo.al.

Nëse keni lëkurë të yndyrshme, ne ju zbulojmë sekretin e largimit një herë e përgjithmonë të shkëlqimit të tepruar nga fytyra. Ju mjaftojnë dy lugë çaji qumësht, tre pika lavandë dhe një pambuk.

Shtoni pikat e lavandës tek ena me qumësht dhe lagni pambukun me masën e formuar. Aplikoni locionin butësisht në lëkurën e pastruar mirë paraprakisht dhe lëreni përgjatë gjithë natës. Në mëngjes, shpëlajeni me ujë të vakët.

Qumështi do të mundësojë largimin e yndyrës së tepruar dhe të grumbulluar me shumicë. Ja pra, zgjidhja u gjet!

@Fluidi

Provo po ashtu

Sandalet me thurje

Sandalet me thurje, gjithnjë e më të kërkuara

Nuk dalin kurrë nga moda dhe janë çdo verë me stampime me lule, me vija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.