Ballina / Fashion/Beauty / Nita Bllacaku, dizajnerja e re me koleksionin "Detox"

Nita Bllacaku, dizajnerja e re me koleksionin "Detox"

Në vazhdim po i’u sjellim koleksionin “DETOX” të Nita Bllacakut, një dizajnere e re në tregun kosovar.Nita vjen me një koleksion mjaft unik dhe më ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim.

Koleksioni “DETOX” , është  koleksioni i parë i saj,dhe është i inspiruar nga momentet e jetës që përjetojmë secili, nga një ngjarje e përjetuar, e kaluar.Nje koleksion i veqantë, origjinal dhe me shumë shije.

 

nita 1

nita 2

nita 3

nita 4

nita 5

nita 8

nita 9

nita 10

@Info Globi/ A.Sh

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.