limaj

NISMA: Jemi gati për zgjedhjet

Partia Nisma Socialdemokrate është shprehur e gatshme për mbajtjen e zgjedhjeve të reja kurdo që ato shpallen.

Qëndrimi i kësaj partie vjen pas mbledhjes së kryesisë së Nisma-s Socialdemokrate në të cilën është diskutuar lidhur me situatën politike aktuale në vend, pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj, për shkak të ftesës nga Gjykata Speciale në Hagë.

“Nisma është e gatshme për zgjedhje”, tha Endrit Shala, ministër në largim i Tregtisë dhe Industrisë nga radhët e Partisë Nisma  Socialdemokrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!