Nisma: Haxhi Shala deshi të bëhet ministër, e mashtroi veten duke shkuar në AAK

Anëtari i Kryesisë në Nismën Socialdemokrate Enver Hoti ka thënë se Haxhi Shala e mashtroi vetveten kur u largua nga kjo parti për të shkuar në AAK-në e Ramush Haradinajt.

“Me Nismën nuk po ndodh asgjë. Është ajo që ka qenë që nga fillimi. Me disa zgjedhje të reja që ka bërë, Haxhi Shala ka nisë një rrugëtim të ri. Janë disa individë që janë të mashtruar ndoshta në këtë situatë – është eufori. Nisma Socialdemokrate do ta vazhdojë rrugëtimin për t’u përgatitur për garat e ardhshme elektorale, edhe në nivelin lokal dhe atë qendror”.

“Haxhiu [Shala] e ka mashtruar pak vetveten, sepse ai ka qenë një figurë e respektuar në Nisma. Ka qenë në pozicion mjaft solid – shef i Grupit Parlamentar dhe deputet në të gjitha mandatet. Ai e ka përzgjedhur rrugën e vet që unë do ta vlerësoja si të gabuar, të nxituar, të paarsyeshme – dhe një rrugë të mashtruar”.

“Nëse njeriu udhëhiqet nga ndonjë lakmi gjithmonë vetëmashtrohet. Ai që ta ofron lakminë mund të të mashtrojë, por ndoshta e ka atë detyrë, sepse mendon ta forcojë subjektin e vet ose të fitojë ndonjë votë më tepër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.