Ballina / Kulturë / Nipat e Hitlerit ndryshuan mbiemrin nga turpi

Nipat e Hitlerit ndryshuan mbiemrin nga turpi

Adolf Hitleri do të mbetet përgjithmonë në historinë e njerëzimit si dikatori i zi, dhe një nga vrasësit më të mëdhenj në botë.

Por mbiemri i tij nuk do ta mbajë më askush, dhe kjo është vendosur nga vetë nipat e tij, të cilët edhe pse emigruan ne SHBA, vendosën qe mos te martoheshin asnjëhere, duke mos lënë asnjë trashgimtar.

Kjo zgjedhje erdhi nga vete ata, për ta shuar përgjithmone gjakun e Hitlerit!

Image

Provo po ashtu

john keats

Çfarë i shkruajti John Keats të dashurës së tij Fanny Brawn

Kjo është një nga letrat e dashurisë që shokoi shoqërinë viktoriane në shekullin e tetëmbëdhjetë. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.