Ngjarja ‘në hije’ e janarit – ‘Dita pa pantollona’

Nuk janë vetëm lufërat, sulmet, krizat financiare, migrimet, krimi e korrupcioni ato që dominuan lajmet gjatë muajit janar 2015.

Pati edhe lajme tjera që është vështirë të kategorizohen, por që u zunë nga syri i fotoaparateve e kamermanëve të shumtë, e që janë padyshim ‘lajme ndryshe’.

Një ngjarje e tillë e çuditshme, jo e zakonshme ishte dita ndërkombëtare “Në metro pa pantollona’, që tash e 14 vjet shënohet në mbi 60 metropole botërore.

Eshtë kjo njëra nga ngjarjet që ‘kaloi në hije’ dhe përkundër faktit se ndodhi nuk u regjistrua nga shumë media.

‘Kjo ndodhë sepse mediat nuk shohin relevancë në argëtim’ kanë komentuar disa të rinjë që i janë bashkëngjitur iniciativës ‘Të mahitemi e të bëhemi qesharak’…/infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.